Udlejning

Du kan leje Rollespilshytten til dit arrangement.

Du kan se hvornår hytten er booket af andre, i kalenderen i højre side.
For at booke hytten skriv på følgende mail: hytte@rollespil.dk
For at gøre det nemmere kan du på forhånd oplyse:
Navn/organisation
Adresse
evt CVR nr.
Telefon
Email
Kontonummer hvor depositum kan refunderes til

Priser 2021/2022
Døgn – 4.000 kr
Weekend – 10.000 kr
Uge – 24.000

Priser for rollespilsarrangementer
Døgn – 2.000 kr
Weekend – 8.000 kr
Uge – 16.000 kr

Foruden lejebeløbet skal du indbetale et depositum på 2000,- ved reservation af Rollespilshytten. Hvis rengøring er mangelfuld, der er skader på område eller inventar eller der er brugt mere strøm/vand end aftalt i lejeaftalen, trækker vi beløbet fra depositummet. Hvis alt er fint, får du selvfølgelig pengene tilbage efter lejemålet er slut.

I weekenddage kan der ikke lejes enkelte dage, men kun hele weekender.

Skrald: Afleveres i lukkede affaldsække i den blå affaldscontainer på parkeringspladsen. Hvis den er fuld, er det jeres eget ansvar at skaffe jer af med affaldet. I må ikke stille det ved siden af, for så kommer alle de små dyr i Hareskoven, og spreder affaldet i skoven i jagten på mad. Og måske spiser de lidt plastic og bliver syge.

Stakkels skov.
Stakkels dyr.
Affald i containeren, eller med hjem.

Pantflasker og -dåser og glas/metalaffald skal I også selv sørge for tage med jer. Der ligger en genbrugsplads med meget gavmilde åbningstider 500 m oppe af Ballerupvej.

Når I forlader Rollespilshytten og området, skal der være ryddet op og rengjort. Vask og fej gulvene, vask skabslåger og vinduer, hvor der er kommet snask på, og rengør alle toiletter og bade.

Grunden ryddes for alt affald, og affaldsposer placeres i affaldscontaineren. Det gælder også for de dele af skoven, der ligger op til grunden. Tjek lige om der er havnet noget affald der, og ryd det op.

Medbring gerne egne viskestykker og klude, samt håndsæbe, opvaske- og rengøringsmiddel. Der er koste, gulvskrubber, spand mv. i hytten.

Derudover skal du selv stå for indkøb af toiletpapir, affaldsposer og brænde til pejs/bål. Sengene har madrasser, men sengetøj, dyner, puder, soveposer osv. skal I selv tage med.
Brænd til pejs og bål kan med fordel købes hos det lokale savværk/nabo –
https://vangehus.dk/ telefon 28885851 husk at nævn at det er til Hareskovhytten

Vis hensyn til naboerne

Vi er rigtig glade for vores naboer. De er søde og hjælpsomme, og de fortjener deres nattesøvn. Selvom hytten ligger langt fra nærmeste hus, er der lydt pga. højdeforskellen. Larm og høj musik skal foregå indendørs efter kl. 22.00.

Kørsel til og fra hytten skal foregå med maks. 15 km/t, da der er heste og ryttere, løse høns og hunde og naboer på grusvejen.

loading